Kostki rybne
Oferujemy kostki rybne w różnych rozmiarach. Gwarantujemy wysoką jakość oferowanych produktów oraz sprawną, terminową realizację mniejszych i większych zamówień.
Nasz asortyment obejmuje kostki z:
- łososia
- mintaja
- dorsza
- czarniak
Chętnie udzielimy dodatkowych informacji.
Zapraszamy do kontaktu i do skorzystania z naszej oferty.
Jak należy smażyć ryby mrożone?
Produkt należy rozmrozić w temperaturze pokojowej. Trzeba pamiętać o umyciu go pod bieżącą wodą, co pozwoli usunąć resztki lodu i glazury. Rybę trzeba osuszyć ręcznikiem papierowym.
Do smażenia najlepiej wykorzystać patelnię z odpowiednią powłoką. Ryba powinna być wyłożona na mocno rozgrzany tłuszcz. Sposobem na sprawdzenie temperatury jest wrzucenie na tłuszcz drewnianej wykałaczki. O tym, że temperatura jest odpowiednia, świadczyć będzie powstawanie bąbelków.
Rybę warto smażyć na maśle klarowanym, oliwie z oliwek czy oleju rzepakowym, pamiętając o jej częstym przewracaniu. Usmażoną rybę najlepiej wyłożyć na ręcznik papierowy w celu usunięcia nadmiaru tłuszczu.