Kostki rybne

 

Kostki rybneOferujemy kostki rybne w różnych rozmiarach. Gwarantujemy wysoką jakość oferowanych produktów oraz sprawną, terminową realizację mniejszych i większych zamówień.

Nasz asortyment obejmuje kostki z:

  • łososia
  • mintaja
  • dorsza
  • czarniak

Chętnie udzielimy dodatkowych informacji.

Zapraszamy do kontaktu i do skorzystania z naszej oferty.

 

Jak należy smażyć ryby mrożone?

Produkt należy rozmrozić w temperaturze pokojowej. Trzeba pamiętać o umyciu go pod bieżącą wodą, co pozwoli usunąć resztki lodu i glazury. Rybę trzeba osuszyć ręcznikiem papierowym.

Do smażenia najlepiej wykorzystać patelnię z odpowiednią powłoką. Ryba powinna być wyłożona na mocno rozgrzany tłuszcz. Sposobem na sprawdzenie temperatury jest wrzucenie na tłuszcz drewnianej wykałaczki. O tym, że temperatura jest odpowiednia, świadczyć będzie powstawanie bąbelków.

Rybę warto smażyć na maśle klarowanym, oliwie z oliwek czy oleju rzepakowym, pamiętając o jej częstym przewracaniu. Usmażoną rybę najlepiej wyłożyć na ręcznik papierowy w celu usunięcia nadmiaru tłuszczu.